ΠΡΟΪΟΝΤΑ

 
ΑΝΕΣΤΟΓΛΟΥ ΕΠΙΠΛΟ
Εμπόριο Επίπλων Κομοτηνή 


Η επιχείρησή μας “Ανέστογλου Έπιπλο” αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία βρίσκεται στην Κομοτηνή και δραστηριοποιείται για περισσότερο από μισό αιώνα με το εμπόριο επίπλων προσφέροντάς σας έπιπλα υψηλής ποιότητας και αισθητικης καθώς και διακοσμητικές προτάσεις για κάθε χώρο.

Διαθέτουμε μία μεγάλη ποικιλία από έπιπλα σαλόνια - γωνίες, τραπέζια σαλονιού, καρέκλες, πολυθρόνες, συνθέσεις, τραπεζαρίες, κρεβατοκάμαρες και οτιδήποτε χρειάζεται το σπίτι ή ο επαγγελματικός χώρος σας.

Όλα τα έπιπλα που σας προσφέρουμε χαρακτηρίζονται από την υψηλή ποιότητά τους και αποτελούν πρακτικές λύσεις για να αλλάξετε ή να εμπλουτίσετε τον χώρο σας, διαμορφώνοντάς τον όπως ακριβώς τον φαντάζεστε.
 

 


 

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ

Με πάγιες αξίες τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό μας και με συγκριτικό πλεονέκτημα μας τις υψηλού γούστου επιλογές που συνδυάζουν ιδανικά την παράδοση με τις σύγχρονες αισθητικές τάσεις, η επιχείρησή μας, από την ίδρυσή της έως σήμερα, κατέχει την πρώτη θέση στην προτίμηση του κοινού.

Χάρη στη συνεργασία μας με τους πιο έγκυρους ελληνικούς και ιταλικούς οίκους, η επιχείρησή μας, φιλοξενεί σ' έναν άνετο και διακοσμημένο με φαντασία εκθεσιακό χώρο στην Κομοτηνή, μια μεγάλη ποικιλία κλασσικών και μοντέρνων επίπλων που καλύπτουν κάθε ανάγκη, ανταποκρίνονται σ' όλα τα γούστα και προσφέρουν ολοκληρωμένες ποιοτικές λύσεις που συνθέτουν αρμονικά την αισθητική και τη λειτουργικότητα.
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο να σας βοηθήσει να επιλέξετε σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες του χώρου σας και τις απαιτήσεις σας τα ιδανικά έπιπλα για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Με σεβασμό στον πελάτη, με δελεαστικές προτάσεις που αναδεικνύουν τη σχέση ποιότητας και τιμής, με ευέλικτη πολιτική πληρωμών και με την προσφορά πολύτιμων συμβουλευτικών υπηρεσιών, τα έπιπλα που σας προσφέρει η επιχείρησή μας αποτελούν την καλύτερη επιλογή για όσους αναζητούν προσιτές και ποιοτικές λύσεις «στα μέτρα τους», θέλοντας να ομορφύνουν τον εσωτερικό τους χώρο.

Κύριο μέλημα της επιχείρησή μας, από το ξεκίνημά της μέχρι και σήμερα αποτελεί, η υψηλή ποιότητα των προϊόντων της καθώς και η συνεχής ανανέωση των συλλογών της με κλασικά και μοντέρνα έπιπλα.